Comments for Aquabot pool rover control box lights flashing won't come on or move.

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Jul 02, 2016
Rating
starstarstarstarstar
Timer
by: ADMIN

If you don't have power at the outlet (where the robot plugs into the box) Chances are really really good you need a new timer.

Jul 02, 2016
Rating
starstarstarstarstar
Flashing lights
by: Bill G

Unit turns on, lights for choosing small or large pool are flashing. That's all it does. Unit doesn't move. Unit is an XLS only 2 years old.

Aug 07, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Flashing lights
by: Anonymous

I'm having a similar problem as well , last week the fuse blew in my power supply , I replaced the fuse and power was restored . Now when I turn my power supply on and plug in my robot and hit the program button the power goes out but automatically comms back on . No movement to the robot ? Please help !!!!

Jul 22, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Flashing LEDs
by: Anonymous

Hi,

Im having the same issue. My aquabot will run fine for 10-15 seconds then the LEDs start flashing and the aquabot stops working. It seems it just needs to be reset but I have no idea how you do this with no visible reset options. Please help!

Jun 23, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Results?
by: Anonymous

I have the same problem. Did you ever find a solution?

Jun 14, 2015
Rating
starstarstarstarstar
Powr cable short?
by: ADMIN

I am guessing the power cable may have a short but can't say for sure. Your best option is contacting Aqua Quality Pools and Spas.

Click here to add your own comments

Join in and write your own page! It's easy to do. How? Simply click here to return to Repair stories.

Return to Aquabot pool rover control box lights flashing won't come on or move. .